ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent4 ideeën om je eindejaarsvergadering extra feestelijk te maken | 4T4
Meet 4T4

04/12/2022 | BLOG

4 ideeën om je eindejaarsvergadering extra feestelijk te maken

4 ideeën om je eindejaarsvergadering extra feestelijk te maken

Het einde van het jaar nadert. Iedereen telt af naar de feestdagen en (eventueel) naar welverdiend kerstverlof. Nog een aantal vergaderingen op de planning deze maand? Ontdek hier hoe je de sfeer erin houdt!

1. Organiseer een 'Secret Santa'

Een Secret Santa is letterlijk in een paar muisklikken geregeld. Op Google vind je allerhande websites die de administratie hiervan voor jou regelen. Je vult de namen en het budget in en binnen een paar seconden krijg je een mailtje met jouw Secret Santa. Tip om dit extra uitdagend te maken: spreek onderling af dat je de cadeautjes zelf moet maken in plaats van kopen. Leuk om te doen, grappig om te krijgen!

2. Dresscode: kerst!

Iedereen komt in een kersttrui (of complete kerstoutfit) naar het werk. Sfeer gegarandeerd. Er kan eventueel nog een prijs uitgereikt worden voor de origineelste kerstoutfit om het extra spannend te maken.

3. 'Bring a board'

Voor degene die deze TikTok-trend nog niet kennen, tijd om hem te checken! Het concept is heel eenvoudig: iedereen brengt 1 hapje mee in een bepaald thema op een plateau. Plezier gegarandeerd!

4. Een kerstmarkt als afsluiter

Hier hoeft geen extra uitleg bij natuurlijk. Ideaal om de teamsfeer op te krikken! Op een boogscheut van Aalter vind je de kerstmarkt van Brugge of Gent.

Share article
Privacy policy
made by