ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHome | 4T4
Meet 4T4

Een inspirerende ontmoetingsplaats voor elke ondernemer.

4T4 is een exclusieve inspiratielocatie. Een ontmoetingsplaats om samen te creëren, nieuwe ideeën te sprokkelen en elkaar te inspireren. Een plaats waar je afstand neemt, reflecteert en stappen vooruitzet.

Boek onze ruimtes

Centraal gelegen en makkelijk te bereiken, maar toch in een groene omgeving.

Ideaal om er samen met je team een strategie uit te zetten, successen te vieren tijdens een teambuilding of een opleiding te volgen om meer inzichten in jezelf en elkaar te vergaren.

Ontdek onze formules

Enthousiast? Laat van je horen!

Heb je al leuke initiatieven uitgestippeld, maar ben je nog op zoek naar een locatie? Perfect! Bel ons gerust op.

Wil je graag iets organiseren voor jou en je team, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Stuur ons gerust een mailtje, dan bekijken we samen hoe we je programma vorm kunnen geven.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Contacteer ons

Onze formules

Organiseer je eigen sessie bij 4T4

Dat kan voor een dagdeel van 4 uur, voor een volledige dag of zelfs voor een extra lange. Wij ontvangen je met open armen. De versgemalen bonenkoffie, thee en al het lekkers dat daarbij hoort zetten we speciaal voor jou klaar.

Een pluspunt? Onze persoonlijke aanpak! Jij en je team zijn telkens de enige aanwezige gasten. Wij zijn de hele dag in de buurt om jullie bij te staan en onze onverdeelde aandacht te geven.

Afhankelijk van de noden van je sessie, bieden we verschillende formules aan:

Over 4T4

Mensen samenbrengen, verbinden en inspireren

Verandering van spijs doet eten, hoor je wel eens. Zitten jij en je collega’s elke dag in hetzelfde kantoor, aan hetzelfde bureau op precies dezelfde plek? Dan kan jullie bron der inspiratie weleens uitgeput raken.

4T4 doet jou en je team weer bruisen van de ideeën. Deze exclusieve plek, weg van de dagelijkse beslommeringen, leidt ongetwijfeld tot openbarende inzichten en een des te sterkere band tussen jou en je team.

Ons doel? Ervoor zorgen dat jij en je team weer naar huis gaan vol ideeën, energie en teamspirit.

Zien we je snel weer?

Centrale, landelijke ligging
Centrale, landelijke ligging
Hypermoderne faciliteiten
Hypermoderne faciliteiten
Exclusief: enkel voor jullie groep
Exclusief: enkel voor jullie groep
Persoonlijke, all-in-one service
Persoonlijke, all-in-one service

CATERING

Graag een all-in-aanbod? Wij bieden ook catering aan!

In onze volledig uitgeruste keuken staan we zelf in voor lekker en gezond eten. Daarvoor werken we graag samen met lokale, kleinschalige leveranciers uit de buurt. We verzorgen met veel plezier jullie ontbijt of lunch, voorzien jullie pauze van een extraatje met een afternoon tea of een lekkere versnapering bij de aperitief.

Meer informatie
Privacy policy
made by